Bobler holdet

mave3

Uslebne diamanter: bobler holdet er en flok børn, som gerne vil dygtiggøre sig indenfor Powertumbling i en meget ung alder, inden de skal op og præstere på junior- og  seniorniveau.

Af: Martin Madsen, Outrup, 19 november 2014

Opdeling

De er delt op i grupper alt efter hvilket niveau de befinder sig på. Grupperne er farve inddelt i farverne grøn, blå, rød og sort. Hvor grøn er for nybegynderne og sort er for de øvede. Der er tilknyttet to-tre trænere til hver gruppe. Blandt trænerne er der blandt andet fem landsholdsspringere og en landstræner. Den store tilknytning af trænere, gør at hvert enkelt barns behov og træning bliver plejet og optimerer 100%.

Træning

De træner hver tirsdag i tidsrummet 16:30 – 18:00. De unge bobler kommer også ud og får erfaring fra nationale stævner. De første deltog i det fornyeligt overstået Holstebro cup, hvor det bedste resultat, der blev opnået var en 4.plads, og det var vel at mærke i det første stævne nogensinde. Og det vækker optimisme for fremtiden. Så forsætter den gode træningsflid – så er fremtidens tumblere sikret hos Outrup Powertumbling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.