Frivillig

Frivillig i Outrup GUB?

Bliv instruktør, ambassadør eller udvalgsmedlem i GUB og vær med til at gøre en forskel. En hjælpende hånd er guld værd.

Vil du være frivilling eller give en hjælpende hånd så ring til: Manja på 22842669 og hør nærmere om hvad det indebærer og hvilke muligheder der er i GUB.

Bliv holdansvarlig

Som holdansvarlig i Outrup GUB er du ansvarlig for et eller flere af vores hold. En holdansvarlig skal møde til holdets 3 første træninger når sæsonen begynder, hvor du skal informere om pris og betaling. Derudover er du selvfølgelig meget velkommen til at dukke op i løbet af sæsonens træninger for at se hvordan det går på holdet.

Du ansvarlig for at holde øje med at alle gymnaster får betalt kontingent, men dette kan gøres nemt hjemmefra via vores system.

Den holdansvarlige har den direkte kontakt til instruktørerne og hjælpeinstruktørerne på holdet og du er deres højre hånd, hvis der skulle ske en konflikt eller andet de ikke selv kan håndtere.

Så er du forældre til et barn på et hold og er du ofte i hallen til træning eller vil du bare gerne gøre en stor forskel, så bliv frivillig holdansvarlig i Outrup GUB.