Eliteholdet

Elite
En whip fra konkurrence.

Eliteholdet er for de øvede springgymnaster, her arbejder vi på det højeste niveauer. Eliteholdet forventer trænerne stor engagement af hver tumbler, med henblik på at møde op til træninger, opvisninger & konkurrencer.
Målsætning og fysisk træning vil være en del af den daglige træning for en elitespringer, og det vil foregår i samarbejde med dine trænere.
Over hele sæsonen vil man også få tilbudt mulighed for deltagelse i alle nationale konkurrencer, og det forventes man er indstillet på at konkurrerer til de danske mesterskaber.
Niveauet kræver man er igang med dobbeltbaglænds salto og har arbejdet whips før du tager til udtagelse.

4 ugentlige træninger:
Tirsdag – 17.30-20.00
Torsdag – 18.30-21.00
Fredag – 17.15-19.15
Søndag – 12.00-14.00

Aldergrupper sæson 17/18: Årgange 2006-1980
Springkrav for eliteholdet: Rondat, flik,whip,flik, helskrue – Man er ikke nødvendigvis med på holdet hvis man kan udføre kravene, der vil blive lavet en vurdering af dit niveau kontra alder ved prøvetræningerne af trænerne, derefter vil man få at vide om man er klar til at deltage på holdet.

Der er udtagelse til dette hold, derfor vigtigt man tager med til udtagelsen som forældre. Udtagelses datoer vil blive oplyst på vores Facebook side, Outrup Power Tumbling. Der vil altid efter en udtagelse være et informationsmøde direkte bagefter, det forventes at tage ca. 1 time i cafeteriaet. Tilmelding foregår her på hjemmesiden under Outrup Power Tumbling, Tilmeldning Outrup Power Tumbling

Har du spørgsmål til ovenstående så kontakt os via vores Facebook side, Outrup Powertumbling, skriv en besked og vi svarer hurtigst muligt.