TUMBLING-PIGERNE

På Tumbling-pigerne arbejder vi med både begynderne og de øvede inden for Power Tumbling. Her lærer vi lidt om, hvad Power Tumbling går ud på, og arbejder videre på de øvelser den enkelte gymnast allerede har styr på.Holdet bliver delt op i træningen, alt efter niveau, så alle får den træning som passer til dem. De som i forvejen har et højere niveau, vil gå mere i dybden med tekniske øvelser, udførelse og kombinationer. Det handler om at udvikle dig som tumbler og hæve dit niveau til de bedste nationale rækker.Til træning arbejder vi på tekniske færdigheder i møller, rondat, flik flak, baglænder og saltoer. Det handler primært om baglæns banespring og kombinationer på dem. Vi arbejder på at du bliver dygtig teknisk og har en flot stil. Det foregår alt sammen i vores springcenter med alle de muligheder centeret byder på.Du skal være klar på at lytte og arbejde på det trænerne ønsker at lære dig.

Krav:

  • Som udgangspunkt minimum vejrmølle og håndstand-rulle, men til udtagelse vurderer trænerne også niveau i forhold til alder.
  • Holdet er tænkt til gymnaster i alderen 6-13 år.
  • Du deltager i alle vores træninger og arrangementer.

Der vil være mulighed for, at komme til konkurrence i de forskellige niveauer, til nationale konkurrencer.

2 ugentlige træninger

Aldersgruppe: 6-13 år

Spring krav:

  • Vejrmølle og håndstand-rulle – men der vurderes også i forhold til alder

Man er ikke nødvendigvis med på holdet hvis man kan udføre kravene, der vil blive lavet en vurdering af dit niveau kontra alder ved prøve træningerne af trænerne, derefter vil man få at vide om man er klar til at deltage på holdet.

Bobler
Billedet viser en vejrmølle fra konkurrence.