Boblerholdet

Bobler
Billedet viser en vejrmølle fra konkurrence.

Boblerne er begynderne inden for powertumbling. Her lærer vi lidt om, hvad powertumbling egentligt er.Der vil være mulighed for at komme til konkurrence i de lavere niveauer, til nationale konkurrencer.Til træningerne vil vi gøre boblerne kloge på hvad kropsspænding er, samt præsentere dem for en række positioner i opvarmninger eller lege, som de senere skal bruge på banen. Det er vigtigt, at boblerne har det sjovt til træning, men vi lærer dem også om god træningsmoral, gåpåmod og hvad det egentlig vil sige at være tumbler. Til træning vil der blive øvet møller, araberspring, flik flak og baglæns salto.

2 ugentlige træninger
Torsdage 16.30-18.00 & Søndage 14.00-15.30
Aldersgruppe Sæson 16/17: Årgangene 2012-2005
Spring krav: Håndstand, Mølle & baglændskolbøtte – Man er ikke nødvendigvis med på holdet hvis man kan udføre kravene, der vil blive lavet en vurdering af dit niveau kontra alder ved udtagelsen af trænerne, derefter vil man få at vide om man er klar til at deltage på holdet.

Der er udtagelse til dette hold, derfor vigtigt man tager med til udtagelsen som forældre. Udtagelses datoer vil blive oplyst på vores Facebook side, Outrup Powertumbling. Der vil altid efter en udtagelse være et informationsmøde direkte bagefter, det forventes at tage ca. 1 time i cafeteriaet. Tilmelding foregår her på hjemmesiden under Outrup Powertumbling, Tilmeldning Outrup Powertumbling

Har du spørgsmål til ovenstående så kontakt os via vores Facebook side, Outrup Powertumbling, skriv en besked og vi svarer hurtigst muligt.