Talentholdet

Talent
En flik flak fra konkurrence.

Talentholdet arbejder i forskellige konkurrence-niveauer helt op i de bedste niveuaer.
Til konkurrencer vil der også blive konkurreret på luftbane i alle ”mellem” niveauer, og dem vil man gennem hele sæsonen have mulighed for at deltage i, det forventes man er klar på at deltage i de danske mesterskaber.
Her arbejder man på at blive klogere på de forskellige spring, momenter og positioner. Grundteknikken er hovedfokus, der vil blive arbejdet på rigtig mange teknikstationer, som så senere vil skulle overføres til brug på banen. Det er vigtigt, at man er indstillet på at lære nye teknikker og er villig til at kæmpe for at de virker.
Den fysiske del af gymnastikken, så som smidighed, balance og styrke vil man også arbejde meget med, det er meget vigtigt, at kroppen er stærk nok til de mange gentagelser og spring. Så styrketræning bliver en del af hver træning og en del af din hverdag derhjemme.
Vi forventer, at du deltager i alle træninger, opvisninger og har lyst til at give dig fuldt ud og have det sjovt med os.

3 Ugentlige træninger

Onsdage – 18.00-20.00
Torsdag – 17.30-19.00
Søndag – 10.00-12.00

Springkrav for talentholdet: Rondat, flik, flik, Baglænder
Aldersgruppe sæson 17/18: Årgange 2009-2002 – 
Man er ikke nødvendigvis med på holdet hvis man kan udføre kravene, der vil blive lavet en vurdering af dit niveau kontra alder ved prøvetræningerne af trænerne, derefter vil man få at vide om man er klar til at deltage på holdet.

Der er udtagelse til dette hold, derfor vigtigt man tager med til udtagelsen som forældre. Udtagelses datoer vil blive oplyst på vores Facebook side, Outrup Power Tumbling. Der vil altid efter en udtagelse være et informationsmøde direkte bagefter, det forventes at tage ca. 1 time i cafeteriaet. Tilmelding foregår her på hjemmesiden under Outrup Power Tumbling, Tilmeldning Outrup Power Tumbling

Har du spørgsmål til ovenstående så kontakt os via vores Facebook side, Outrup Powertumbling, skriv en besked og vi svarer hurtigst muligt.