Junior VM i Florida

VM

Verdensmesterskaberne for juniorer i Powertumbling: Fra Outrup Powertumbling drager, Oliver Termansen og Christian Hansen, afsted til junior VM i Powertumbling, som afholdes i USA i staten Florida.

Af: Martin Madsen, Outrup, 9 november 2014

Forventninger

Med en 1.plads fra Holstebro Cup i eliterækken for junior drenge i ryggen, drager, Oliver Termansen sammen med træner, Christian Hansen, til VM i USA med en god tro på egne evner og stor selvtillid.

 ”Min personlige målsætning er, at komme hjem med en medalje om halsen”. Siger en glad og selvtillidsfuld, Oliver Termansen.

Den unge tumbler bliver bakket op af sin træner i den målsætning.

 ”Vi tager til VM med en top 3 målsætning. Den målsætning er realistisk for, Oliver Termansen, da han har niveauet, svær heden og stilen til det”. Udtaler træner, Christian Hansen.

Udover Danmark som blandt andet er repræsenteret af, Oliver Termansen. Så er nationer som Storbritannien og Rusland også medaljefavoritter. Især den russiske junior dreng, Maxim, er storfavorit til at tage en medalje.

Strukturen omkring VM konkurrencen

Til junior VM er det sådan, at der bliver konkurreret i forskellige aldersgrupper. Og den gruppe som, Oliver Termansen, stiller op i, er de 17-18 årige drenge.  Der er tre grupper til VM, hvor der i dem er to indledende runder, og der skal man være blandt de otte bedste for gå videre til finalen. Det er ens samlet score fra de indledende runder, der afgør om man går i finalen. I finalen bliver alle finalisternes score nulstillet. Hver finaledeltagere får otte spring, og efter alle har haft deres spring, findes der en verdensmester for juniorer.

De dage hvor ens gruppe ikke er i aktion, der har man ikke en decideret fridag, da man bruge noget af dagen til at træne sine spring.

Vi krydser fingrene for Oliver Termansen.

VM konkurrencen finder sted fra den 9. – 17. november.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.