Blomstrende samarbejde

blomstrende samarbejdebil

Samarbejde:Brejninggaard Efterskole og Outrup Powertumbling har lavet et samarbejde, som allerede har båret frugt blot 1 måned efter underskrifterne blev sat på kontrakten.

Af: Martin Madsen, Outrup, 6 november 2014.

På dette års kursus 1, har der nemlig været mulighed for at tage et kursus 1 i tumbling. Det valgte 16 drenge og piger, velvidende om de sidst på ugen skulle bestå en vaskeægte dommereksamen i powertumbling.

Outrups Powertumbling træner, Christian Hansen, var oppe og undervise i det praktiske på Brejninggaard Efterskole. Det var 2 dage med fuld gas på det praktiske i tumbling, teori og video.

Ugen gav bonus og flere af eleverne bestod prøven. Outrup tog chancen og spurgte om der var nogle, der var interesseret i at være dommer til Holstebro cup. Det takkede 3 elever ja til.

2 drenge og 1 pige ville rigtig gerne have prøvet deres nye dommer evner af, i den virkelige powertumbling konkurrence.

Outrup Powertumbling, kunne nu i samarbejde med Brejninggaard stille med hele 4 dommere.

Til Holstebro Cup skulle nyt dommer udstyr afprøves for første gang. Man skulle nu dømme via sin tablet. De 3 unge gik lidt nervøse men alligevel med stort mod til opgaven. Christian Hansen, stod som kampdommer, hvor han havde eleven, Tobias Andersen, med ved bordet, som sværhedsdommer. En opgave han klarede super flot. Ved det andet bord sad, Lauge Juul, også som sværhedsdommer. Han også fik ros for sin præstation. Cathrine Sonne, sad stil dommer, og var overrasket over hvor godt det var gået. Alle 4 nød at det var elektronisk de skulle skrive resultaterne ind. Dagen gik super godt og sluttede med store smil hos dommerne, men også hos medaljetagerne.

Outrup Powertumbling vandt 8 meldajler til Holstebro Cup

1. plads – Oliver Termansen, Eliterækken Junior drenge

1. plads – Sara Ørskov, Eliterækken junior piger

1. plads – Marie Flint, C-rækken junior piger

2. plads – Victoria Thomsen, Eliterækken Mini piger

2. plads – Thomas Poulsen, B-rækken Senior herre

3. plads – Alexander Skovgaard Bredvig, Eliterækken Mini drenge

3. plads – Ida Pagård, Eliterækken Senior damer

3. plads – Mikkel Pilgaard, Niveau 3 Drenge

Holstebro Cup har netop været afholdt, og der har både Brejninggaard og Outrup Powertumbling været på banen. Outrup har haft 27 powertumblere i konkurrence.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.