Forbundsmesterskabet

Outrup GUB var deltagende ved weekendens forbundsmesterskab i Powertumbling, stævnet blev afholdt i Odense. En stor dag som alle juniorer ser frem til at deltage i endnu en dag med medaljer og succes til Outrup GUB.

Forbundsmesterskabet i powertumbling kaldes i tumbling kredse for Junior DM. En dag hvor der er konkurrencer i alle junior rækkerne helt fra C-rækken til Elite rækken. Det betyder også at dagen er uden alle senior Elite springere. Årsagen er den at der senere på sæsonen kommer Danmarksmesterskabet, her konkurreres kun i den bedste række for mænd og kvinder.

Fra Outrups side er der gode erfaringer med Junior DM, sidste sæson blev Rikke Blak mester i C-rækken og Sara Ørskov forbundsmester i Mini Elite og Christoffer Søgård i Junior Elite. Det ville ikke kunne gentage sig at have to forbundsmestre da kun Signe og Sara deltog i den bedste række og da de er samme alder kæmper de om den samme pokal.

Outrup stillede til gengæld rigtig stærkt i Mini Drenge C-rækken, 4 super drenge, Jonas, Jens, Magnus og Rasmus. De 3 første drenge har efterhånden fået flere konkurrencer under vingerne og fløj også igennem deres øvelser og direkte i finalen med Jens i spidsen på 1 pladsen magnus og jens på en delt 4 plads. Rasmus der er nyere i konkurrencer gjorde sit bedste men ramte ikke lige dagen, desværre ikke nogen finale.

I mini pige C-rækken deltog Mie og Victoria også, Mie der har god konkurrence erfaring sprang sig flot i finalen på en 3 plads. Victoria lavede en super første øvelse men kiksede lidt i anden, alligevel fik hun presset sig i finalen.

Pigerne sprang finalen først og Victoria tog revance og lavede en super øvelse i finalen, dog ikke nok til at avancere sig fra 6 pladsen. Mie leverede en fin finale øvelse og ender på en flot 3 plads ved hendes første DM.

Drengene var både klar og nervøse, selvfølgelig tændt på at score medaljer. Jens skulle forsøge at holde en føring. Magnus og Jonas skulle avancere for medalje. Desværre kunne Jens ikke holde den smalle føring på 0,2 i finalen og ender på en flot 2 plads med kun 0,1 op til vinderen. Flot præstation til hans første Junior DM. Både Magnus og Jonas leverede fine øvelser men ikke nok til at score medalje. De ender som 5 & 6, også en super god præstation i et meget spændende og tæt felt.

Pigerne Signe og Sara skulle kæmpe med om at blive forbundsmestre. Sara Ørskov og Anne Sofie fra holstebro var på forhånd udråbt som favoritter. Begge har hastighed og stil der ligger lidt over hvad de andre laver lige i tiden. Sådan skulle det ikke blive. Usikkerhed i øvelserne fra begge favoritterne skabet en unik mulighed for Signe. Indledende skulle Sara springe en øvelse til Dobbeltstrakt desværre og uden grund bukker hun benene lidt, da hun ikke føler der var plads. Anden øvelse laver hun en whip hel til Dobbelt hofte. Signe leverer 2 sikre og stilfulde øvelser der bringer hende i finalen også. Finalen stod det stadig til favoritterne. Sara har desværre en af de konkurrencer hun helst vil glemme da begge hendes finale spring går i vasken. Signe leverer atter igen to sikre og meget flotte øvelser, mere end nok til at sende helt øverst på podiet velfortjent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.