Træneropstartsdag

1452113_273979172726932_1512608157_n

Træneropstartsdag i GUB – Instruktørerne er SÅ klar!

I dag har der været træneropstart i Outrup GUB og de forventningsfulde instruktører er SÅ klar til at tage i mod jer i uge 37. Træneropstartsdagen har givet instruktører og udvalgsmedlemmer mulighed for at lære hinanden at kende så de ved hvem hinanden er, når de mødes i gymnastiksalen, men også udenfor hallens fire vægge.

Instruktørerne er kommet med ord til hvordan ”den gode træner” er i Outrup GUB, her er der bl.a. ord som glad, forberedt, skaber fællesskab og meget mere. Alle ordene om ”den gode træner” kan ses i hallen så instruktørerne kan se dem når de kommer til deres træning.
Udover ord om ”den gode træner” så har instruktørerne også skrevet ord som de forbinder med Outrup GUB. Ordene om Outrup GUB bliver en del af det logo som kommer på Outrup GUBs nye instruktør T-shirt som I vil se instruktørerne i i løbet af sæsonen.

Som træner i Outrup GUB er det vigtigt at man kan lege og have det sjovt med sine gymnaster, derfor sluttede dagen med at alle deltagerne udviklede en leg ud fra spilhjulet, legen hedder GUB legen og den er skabt af Outrup GUBs fantasifulde trænere.

Instruktørerne glæder sig til at komme i gang med den kommende sæson. De har forberedt det bedste til alle jer og venter med åben dør i uge 37. Har du endnu ikke bestemt dig hvilket hold du og resten af din familie skal gå på så gå ind under Tilmelding og læs mere om de enkelte hold.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.