Gymnastiktræner rejser til Filippinerne

Siden februar har Manja været i gang med DGIs Internationale Idrætslederuddannelse og nu rejser hun til Filippinerne som den sidste del af kurset. I 3 uger skal hun sejle rundt ved Filippinerne sammen med 15 andre trænere fra foreninger rundt omkring i Danmark. Sammen skal de dagligt lave sportsevents på skoler hvor de skal give børn en oplevelse for livet samtidig med at den danske idræt bliver bredt ud til andre lande.

Manja fortæller: ”Jeg glæder mig meget til at skal glæde nogle filippinske børn med noget af det jeg bedst kan lide, nemlig sport og gymnastik. Jeg har allerede nu lært en masse og forventer at lære endnu mere og få endnu mere erfaring som træner”.

Manja rejser d. 28 juni til d. 19. Juli og du kan følge hende og de andre deltagere på facebooksiden DGI International Idrætslederuddannelse.

Manja slutter: ”Jeg glæder mig til at komme hjem med en masse erfaring og ny inspiration, jeg kan bruge i den kommende sæson i Outrup GUB, vi ses til sæsonstart i september”.

båd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.