Christian Søndergård Hansen kan nu kalde sig selv talentlandstræner

Powertumbling: Christian Søndergård Hansen, kan nu udover at være klubtræner I Outrup Powertumbling, også kalde sig talentlandstræner hos DGF. (Dansk gymnastik forbund). Her er hvad, han siger til sit nye job.

10153318_10203485230504448_292418338_n

Foto: Privat foto

Af: Martin Madsen |19 august

Hvad betyder det for dig, at du er blevet talentlandstræner?

Ja, først og fremmest betyder det at jeg skal bruge endnu mere tid på tumbling i fremtiden. Så betyder det også, at jeg har fået et stort ansvar på mine skuldre. Jeg ved, at jeg kan gøre det og bære det. Nu må fremtiden så bare vise, om jeg er den rette til det.”

Er det et job du har gået efter?

. ”Det er da specielt at man er den ene ud af 3 landstrænere i hele Danmark. Det er nok også lidt en drøm, jeg har haft et par år. Det har da sikkert også noget at gøre med det jeg laver ude i Outrup, som har været en stor succes. Jeg er også stolt over, at have gjort min drøm til virkelighed ved at få tjansen. Outrup har klart været en faktor, da jeg er blevet peget ud.”

Hvordan vil du sætte dit personlige præg på det?

 ”Jeg er ret sikker på at alle på holdet ville kunne mærke, at det kører på min måde. Der er heller ikke andre, der har effekt på det, da det er helt min egen afdeling. Udover det er første gang nogensinde vi har et talentlandshold – hvilket bare er endnu mere fedt. Jeg vil tage meget af det vi gør i Outrup og Vestjylland med på landsholdet, herude oplever vi succes og glæde ved det, så det er jeg sikker på vi også kan på landsholdet.”

Har du allerede nu sat dig nogle målsætninger?

 ”Jeg har helt klare målsætninger med holdet. Vi skal næste år have VM i Danmark, og der skal jeg have 6 deltagere fra min trup med. Der er egentligt 8 pladser – 4 drenge og 4 piger. Her snakker vi kun i 11-12 års rækken. Så vil jeg da rigtig gerne være med til at hjælpe nogle helt frem til toppen. Det kunne være fedt at stå bag det næste kuld af guldmedalje tager ved diverse internationale konkurrencer.”

 

Christian Søndergård Hansen startede sin trænerkarriere som powertumblingtræner tilbage i 2008. Og har siden 2010 været timelærer på Vesterlund efterskole.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.